Buurtinformatie

Op deze pagina richten wij ons specifiek op u als omwonenden van Het Rijks. Hier houden we u op de hoogte over zaken die u direct aangaan. Deze pagina vullen wij de komende tijd met actuele informatie.

Alles gaat zo gewoon mogelijk door. Dat is ons uitgangspunt tijdens de verbouwing en de verhuizing. Leerlingen, collega’s en ouders mogen er weinig tot geen hinder van ondervinden. Ons uitgangspunt dat de bouw weinig tot geen hinder mag veroorzaken geldt ook voor u. 

Hebt u vragen en opmerkingen over de bouw of de tijdelijke behuizing, neem dan contact met ons op. Bouwcoördinator Twan van den Hazelkamp staat u graag te woord: bouw@het-rijks.nl

Over de bouw aan de Goffertweg

 • Hoe komt de nieuwe campus er uit te zien?
  Klik hier voor een artist impression van de nieuwbouw.

 • Wanneer wordt er gesloopt en gebouwd?
  De sloop start in januari 2019. Volgens planning wordt de bouw opgeleverd in juni 2020. De leerlingen starten in augustus 2020 in het gloednieuwe gebouw.

 • Hoe wordt de buurt geïnformeerd over de voortgang van de bouw(plannen)?
  We organiseren buurtbijeenkomsten en er is een klankbordgroep van buurtbewoners samengesteld. De uitnodigingen voor de buurtbijeenkomsten verspreiden wij huis-aan-huis in de directe omgeving van de school. De deelnemers van de klankbordgroep ontvangen de uitnodigingen per mail.

Over de tijdelijke locatie Wezenlaan 71

 • Wanneer wordt de Wezenlaan 71 in gebruik genomen?
  Vanaf januari 2019 tot augustus 2020 is dit het onderkomen voor de onderbouw. Voordat we gaan verhuizen, vinden er vanaf oktober 2018 nog een paar interne verbouwingen plaats.