Online open dag

Scroll snel naar beneden om te zien wat je allemaal op Het Rijks kunt doen!

Wat kun je doen vandaag?

Onze school is zaterdag 19 februari geopend voor bezoek. Er zijn nog tijdslots beschikbaar. Kom dus snel naar de Goffertweg en bekijk onze school met je eigen ogen!!
Lukt dat niet meer vandaag, maar wil je toch graag nog komen kijken, stuur ons dan een bericht via de contactpagina en we maken een afspraak met je.


We bellen je graag terug!  Stuur ons een WhatsApp
Virtuele tour Aanmeldformulieren

Ondersteuning die bij jóu past!

Op Het Rijks maken we voor alle leerlingen, waar nodig, maatwerk. Of dat nu gaat over dyslexie of een aangepast topsportprogramma, RT of ondersteuning bij concentratieproblemen. We kijken naar wat er nodig is voor jou om goed te kunnen leren. Kijk naar het filmpje van onze zorgcoordinator voor meer info. Wil je meer persoonlijke informatie, bezoek ons dan op de open dag of stuur ons een bericht via de site!!

Ontdek Het Rijks online!

Er is op deze website al een heleboel informatie te vinden. Aanmeldformulieren en andere documenten kun je vinden in de 'downloads'. En via het menu van de bovenbouw kun je zien welke cursussen we allemaal aanbieden. Via de homepage kom je bij de virtuele tour en natuurlijk kun je door klikken naar onze sociale media kanalen, zoals Facebook, Instagram en YouTube

Leren in de omgeving

Leren in het echte leven is veel leuker dan in de schoolbanken. Daarom gaan we regelmatig naar buiten, bijvoorbeeld naar het Goffertpark, om daar te leren. Hoe gaaf is dat? Maar ook: rappen in de Lindenberg of zwemmen in het Goffertbad.

“Mijn mentoren staan echt voor me klaar.”

 

Aanmelden voor het nieuwe schooljaar?

Je kunt bij ons terecht met alle vmbo-adviezen.

Aanmelden

Leuk dat je je wilt aanmelden op Het Rijks. Je kunt bij ons terecht als je een vmbo-advies hebt gekregen van de basisschool. Dat advies is bindend. Daarnaast moeten wij, mocht dat nodig zijn, in jouw ondersteuningsbehoefte kunnen voorzien.

in vijf stappen aanmelden

Bekijk hieronder de filmpjes uit ons YouTube kanaal!