Online open dag

Scroll snel naar beneden om te zien wat je allemaal op Het Rijks kunt doen!

Wat kun je doen vandaag?

Ondersteuning die bij jóu past!

Kijk naar een korte presentatie van ons ondersteuningsteam. Ze vertellen over de mogelijkheden om je te ondersteunen bij dyslexie, NT-2 of hoe ze met je kijken naar je planning. Wil je naar aanleiding van deze presentatie nog meer weten, of weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Film ondersteuningsteam

Ontdek Het Rijks online!

Er is op deze website al een heleboel informatie te vinden. Aanmeldformulieren en de digitale brochure kun je vinden in de downloads. En via het menu van de bovenbouw kun je zien welke cursussen we allemaal aanbieden. Via de homepage kom je bij de virtuele tour en natuurlijk kun je door klikken naar onze sociale media kanalen, zoals Facebook, Instagram en YouTube

Leren in de omgeving

Leren in het echte leven is veel leuker dan in de schoolbanken. Daarom gaan we regelmatig naar buiten, bijvoorbeeld naar het Goffertpark, om daar te leren. Hoe gaaf is dat? Maar ook: rappen in de Lindenberg of zwemmen in het Goffertbad.

“Mijn mentoren staan echt voor me klaar.”

 

Aanmelden voor het nieuwe schooljaar?

Je kunt bij ons terecht met alle vmbo-adviezen.

Aanmelden

Leuk dat je je wilt aanmelden op Het Rijks. Je kunt bij ons terecht als je een vmbo-advies hebt gekregen van de basisschool. Dat advies is bindend. Daarnaast moeten wij, mocht dat nodig zijn, in jouw ondersteuningsbehoefte kunnen voorzien.