Voorlichting 2023

Er is bij Het Rijks veel te kiezen, dus ook als het gaat om jouw bezoek aan ons. Er zijn een paar momenten waarop je ons kunt bezoeken en diverse manieren waarop je aan informatie kunt komen. Op deze pagina start jouw orientatie!!

Wat kun je doen?

Er zijn 3 momenten waarop je Het Rijks kunt bezoeken:


datumactiviteittijdoverige
01/02/2023Inloopmoment15:00 - 17:00 en 18:00 - 20:00Aanmelden niet nodig
08/02/2023Lesjesmiddag15:00 - 16:30Aanmelden via onderstaande link
11/02/2023Open Dag10:00 - 15:30Aanmelden voor een rondleiding of vrije inloop
Persoonlijke afspraaki.v.m. ondersteuningsvraagVia het contactformulier

Aanmelden Open Dag Persoonlijke afspraak
We bellen je graag terug!  Stuur ons een WhatsApp Virtuele tour Aanmeldformulieren

Ondersteuning die bij jóu past!

Op Het Rijks maken we voor alle leerlingen, waar nodig, maatwerk. Of dat nu gaat over dyslexie of een aangepast topsportprogramma, RT of ondersteuning bij concentratieproblemen. We kijken naar wat er nodig is voor jou om goed te kunnen leren. Kijk naar het filmpje van onze zorgcoordinator voor meer info. Wil je meer persoonlijke informatie, bezoek ons dan op de open dag of stuur ons een bericht via de site!!

Ontdek Het Rijks online!

Er is op deze website al een heleboel informatie te vinden. Aanmeldformulieren en andere documenten kun je vinden in de 'downloads'. En via het menu van de bovenbouw kun je zien welke cursussen we allemaal aanbieden. Via de homepage kom je bij de virtuele tour en natuurlijk kun je door klikken naar onze sociale media kanalen, zoals Facebook, Instagram en YouTube

Leren in de omgeving

Leren in het echte leven is veel leuker dan in de schoolbanken. Daarom gaan we regelmatig naar buiten, bijvoorbeeld naar het Goffertpark, om daar te leren. Hoe gaaf is dat? Maar ook: rappen in de Lindenberg of zwemmen in het Goffertbad.

“Mijn mentoren staan echt voor me klaar.”

 

Aanmelden voor het nieuwe schooljaar?

Je kunt bij ons terecht met alle vmbo-adviezen.

Aanmelden

Leuk dat je je wilt aanmelden op Het Rijks. Je kunt bij ons terecht als je een vmbo-advies hebt gekregen van de basisschool. Dat advies is bindend. Daarnaast moeten wij, mocht dat nodig zijn, in jouw ondersteuningsbehoefte kunnen voorzien.

in vijf stappen aanmelden

Bekijk hieronder de filmpjes uit ons YouTube kanaal!