We doen het samen!

Als het om jou draait, zijn de mensen om jou heen ook belangrijk. Op Het Rijks vinden we contact met thuis belangrijk. Samen met jou en je ouders/verzorgers kunnen we dan de beste afspraken maken voor jou!

Korte lijnen

Voor ouders is het belangrijk om op school terecht te kunnen met uw vragen, zorgen en opmerkingen. Wij vinden het ook fijn om met alle ouders in contact te zijn. Het helpt ons om een goede school te zijn en nog belangrijker de beste school voor uw zoon of dochter. Wij horen graag van ouders!

Cijfers, rooster en meer

Via Magister kun je van alles bekijken dat voor jou belangrijk is.

Dit schooljaar

Er gebeurt van alles en nog wat op onze school. In de agenda op onze website kun je zien wanneer er iets gepland staat. In de gekleurde bolletjes staat voor welk leerjaar de activiteit is. En wil je meer informatie dan kun je natuurlijk altijd nog een kijkje nemen in de schoolgids.

Blijf op de hoogte

Een paar keer per jaar geven we de Kijk op Het Rijks uit. Daarin laten we zien waar we op school mee bezig zijn of we interviewen de directeur zodat je meer over ons te weten komt. De laatste versie kun je hier downloaden.

VOOR IN DE AGENDA

Uitstapjesdag

Datum: 28 juni, 2024
Gehele dag evenement
1 | 2 | 3

Diplomauitreiking

Startdatum: 1 juli, 2024
Einddatum: 2 juli, 2024
Gehele dag evenement
4

Personeelsdag (leerlingen vrij)

Datum: 4 juli, 2024
Gehele dag evenement
1 | 2 | 3 | 4