Werken bij Het Rijks vmbo

Werken bij Het Rijks

Het Rijks is dé vmbo school in Nijmegen voor Dienstverlening, Zorg en Techniek. In het prachtige Goffertpark ligt ons prachtige gebouw dat volledig bij de tijd is om vmbo onderwijs te verzorgen voor onze leerlingen. In ons onderwijs zijn een zeer sterk pedagogisch klimaat, keuzemogelijkheden en maatwerk voor leerlingen een belangrijke basis. Wij zien de leerling echt!

De leerlingen ontdekken wat bij hen past en kunnen hun talenten inzetten om verder te ontwikkelen.Als medewerker van Het Rijks ben je in staat om de leerling te helpen hun koers goed te varen. Op pedagogisch vlak maar ook zeker vakinhoudelijk en didactisch weet je de leerlingen te prikkelen en te motiveren!

Kom je bij ons werken, dan ontmoet je een hard werkend en enthousiast team met oog voor de leerling. Een team dat kwaliteit wil leveren en trots is op Het Rijks. Een team dat verantwoordelijkheid neemt om leerlingen in klas 1 goed te laten landen en ze na 4 jaar met een diploma hun weg te laten vervolgen. Klik hier voor vacatures op Het Rijks

Werken bij @voCampus
Wie werkzaam is bij Het Rijks vmbo, maakt onderdeel uit van stichting @voCampus. @voCampus maakt zich sterk voor onderscheidend, bereikbaar en toekomstgericht onderwijs voor alle leerlingen in het Rijk van Nijmegen en het Land van Maas en Waal. Werken bij @voCampus kan op één van onze 14 kleurrijke scholen: Canisius College, Citadel College, Dominicus College, Het Rijks vmbo, Jorismavo, Kandinsky Molenhoek, Kandinsky College Nijmegen, Maaswaal College, Mondial College, NSG Groenewoud, Pax Christi College, Pontem College, SSgN en Stedelijk Gymnasium Nijmegen.

De voordelen 
@voCampus biedt al haar medewerkers ruime opleidings- en groeimogelijkheden, uitzicht op een vaste baan na één jaar tijdelijk dienstverband, de keuze om te werken op de school die het beste bij je past, uitstekende startersbegeleiding en veel aandacht voor werkgeluk. Wil je weten wat er binnen jouw bereik ligt? Kijk dan snel op https://www.vocampus.nl/werken-bij.
Je vindt onze vacatures ook op Meesterbaan. Ga hier naar de @voCampus vacatures op Meesterbaan.