Eigen plek

Voel je thuis in ons mooie gebouw.

In ons mooie gebouw aan de Goffertweg zijn er verschillende plekken die alleen voor brugklassers zijn. Hier lees je welke!

Eigen ingang

Als je in de ochtend met je fiets aankomt op school, zet je die in de fietsenstalling dichtbij de eigen ingang voor leerjaar 1. Deze ingang mag alleen door de brugklassers gebruikt worden. Dat is wel zo fijn, direct vanuit de fietsenstalling de brugklasaula in.

Brugklasaula

In de brugklasaula kun je rustig je jas opbergen in je kluisje en alle spullen pakken die je nodig hebt. Daar is dan alle ruimte en tijd voor. Ondertussen kun je met je klasgenoten alvast een praatje maken. Dit is ook de plek waar je pauze kunt houden. Deze aula is alleen voor brugklassers, leerlingen uit de hogere leerjaren mogen daar dus niet komen. En als je dat wil mag je natuurlijk ook naar de andere aula, om bijvoorbeeld een broodje te kopen.

Eigen gang, eigen lokaal

Vanuit de brugklasaula is het maar een klein stukje naar de thuisbasis van leerjaar 1. Zo noemen wij de gang waar de lokalen van de brugklas zijn. Elke klas heeft een eigen lokaal. Samen met de mentor en je klasgenoten mag je dit lokaal opfleuren. Een zitzak? Tijdschriften? Een kunstwerkje? Het kan allemaal, het is het lokaal van de klas. Daar heb je dus ook de meeste lessen. De docenten komen langs om hun vak te geven. Je hoeft alleen voor gym, OJT (ontdek je talent), kunst & cultuur en techniek het lokaal uit. Dus niet elke 50 minuten weer je spullen pakken en door het gebouw lopen. Dat is wel zo rustig.

 

"Elke dag starten bij onze eigen mentor"

Aanmelden voor het nieuwe schooljaar?

Je kunt bij ons terecht met alle vmbo-adviezen.